Just nu..

Just nu sitter jag och målar naglarna!! Med en härlig neon gul färg, kostade 7 kr hehe.. Jag gillar!! Dagen har varit väldigt lugn, jag har vilat och tagit hand om mig själv lite, sen när päronen kom hem så skulle jag kanske dra ut på chillkrök haha, round 3 ;).. Men fick inte, var tvungen att städa mitt rum! Typiskt :( men men. I morgon blir det att söka jobb och lite sånt! Sen får vi se vad jag hittar på !! :) skriver mer i morgon, Gnight !!


en chill-dag hemma

hejhej! sitter ute i solen just nu! idag blir det en hamma-dag, är sjukt trött!! ska duscha och ha en liten ta-hand-om-mig-själv-kväll så det ska bli najs! måla naglarna, ansiktsmask och sånt! wiie. Det blir det för mig och sedan mys med familjen.
 
Igår då jag var med kicki så började vi planera inför nästa sommar då vi ska försöka dra till London! en vecka eller en lång helg, får se! men jag har kollat på flyg och hotell idag och har hittat jätte fina hotell som ligger runt några tusen så det ser ljust ut för oss! När krillan kommer hem ska våra familjer käka middag tillammans och då blir det lite prat om england! ååh jag kan bara tänka mig vad najs det kommer bli! hihi. nu ska jag göra lite sallad och sätta mig inne ett tag, har lite ont i huvudet så ska nog lägga mig i sängen och vila efter jag har ätit, se en film eller två! vi hörs senare! tjingeling ♥
 

dagens outfit

klänning - florida 
bikini - Victoria's Secret 

en fullproppad dag

hejhej! sitter hemma hos krillan och myser lite med henne! hon åker bort i morgon :( tråkigt! hihi.. kanske hoppar ner i hennes resväska, får se;) 
 
gårdagen var toppen! dock åkte jag hem vid elva vilket var lite för tidigt men äsch. Var rätt trött, det var en mysig kväll vid vattnet i alla fall. I morse blev det en tidig morgon, satt i kö för att få vip biljetter till Justin Bieber konsert då man får träffa honom, klockan nio släpptes biljetterna och jag kom in på sidan 2 min över nio, och då var det redan slutsålt. :O fuuuuuuck!! började typ gråta! .. hur kunde det gå så snabbt? en minut så var det slutsålt :( bläää! jag och emelie som satt på telefon med varandra i morse var fett sura. Haha, fick lite onda tankar om de som fick biljetter ;) hehe.. 
 
Efter det vilade jag en stund, fick ut ilskan och allt och sedan fixade jag mig lite och gick hem till emelie. Poolparty! ;) inte riktigt party men det var jätte kul! vi badade och solade med en massa men sen blev det dags att åka hem, jag gick hem till mig bytte om, sedan gick jag till Krillan och nu sitter vi här! ååh vill inte att hon ska åka! men hon kommer ha det grymt kul! .. btw, snart bara 20 dagar kvar tills vi börjar skolan, döda mig nu! 
 

Round 2

Haha blev inte en heldag i sängen, utan nu kör vi round 2 haha! .. Ska dra mig till Emelie snart sen drar vi vidare! Skriver mer sen! Tjingeling! Såhär ser jag ut ikväll!


Bakis dag

Halloj! Idag blir det En bakis dag för moi! Vilket menas med en massa gott! Film och en heldag i sängen! Hihi skönt! Kladdkakan står framme och väntar på mig så, jag ska dra mig till sängen! skriver senare under dagen! :)


party all night


gårdagens outfit

Dream Jeans - salt 
Linne - Ginatricot 
väska - Grekland 
Kofta- salt  

Gårdagen ägde!

hejhej! godmorgon! ligger i sängen bakis och mår inte så bra, men gårdagen var den bästa på länge! :) 
 
igår vakande jag och fixade mig direkt och efter satte jag mig på tåget mot märsta, jag åkte hem till conne och då pratade vi om massor vi gjort under sommarlovet! sen tog vi bussen till sigtuna, har aldrig varit i sigtuna så jag satt och kollade ut som värsta turisten haha! men det var jätte fint, vi gick vid vattnet och satte oss sedan på våfflan en mysig restaurang som var på vattnet, super mysigt. Dock så blåste det ganska mycket haha! vilket ni kommer se på en bild ;) ... det var super mysigt, sen hörde vi att några kompisar skulle på fest och då blev det rush hem så att vi kunde hinna fixa oss. Det blev strul på kvällen och festen var inget för oss så vi drog vidare till rotan, där festerna alltid är lika roliga! blir alltid lika nöjd med kvällen! vi hämtade upp söta emelie på vägen och drog dit. Där blev det drag, dans och massa sköna killar och tjejer, och kvällen blev super bra! hihi. Idol Tony kom efter ett tag och det var ju en höjdare, conne som är super bra på att sjunga och dansa sjöng med när han spelade gitarr, gaaad vilken snygging och vilken röst han har! hehe. det var lite kul! när vi kom hem så satte jag mig och åt kladdkaka haha! så gott, Conne var trött och somande på några sekunder, haha sjukt! 
 
Nu har vi vaknat och tja, vi är inte så pigga, men conne fixar sig och jag kollar igenom bilder ifrån kvällen. hon ska in till stan snart och jag skulle på bio, vet inte om jag ska det nu. (bilder ifrån igår kväll kommer upp i nästa inlägg!) tjingeling! :) ♥
 
haha ser lite muppig ut men bjuder på denna! :D 

Chill-dag

Hejhej! Ligger i sängen, är super trött och har extremt ont på ett ställe, har knappt kunnat andas i natt det drar som fan vid revbenen! Usch! Känslan är obeskrivlig Idag blir det att ta det lugnt hela dagen så att jag är utvilad! Ikväll blir det fest med brudarna i Sollentuna! :)


en härlig dag med härliga tjejer

hellu! idag var jag med Sofie, Rebecka och Alexandra! jag träffade dom vid väsby station och då drog vi till centrum, vi satte oss och åt på Subway.. mmmmh! så länge sen jag åt där, det var super gott! efter vi hade ätit så kollade vi lite i affärer men vi var alla lite deprimerade eftersom vi inte hade pengar, haha! då är det aldrig kul att gå i affärer! 
 
det var en super kul dag i alla fall! :D .. nu sitter jag och planerar inför i morgon, party! .. men vet inte vad jag ska ha på mig.. bajs! hatar paniken jag alltid får inför fest. vet aldrig vad jag ska ha på mig. haha, Men klänning kanske det blir! wiiho. Taggish i alla fall! :) nu ska jag ner till mamma, det blir Pizza ikväll. något jag inte ätit på riktigt länge!! så jag är super sugen på det! heh. Till pizzan blir det nog en film, eller PLL hehe! tjingeling! ♥
 
saknar dig bamse bus! kärlek till dig! du fyller snart två år! och jag har inte sett dig på snart ett år :( miss U bamse bus ♥ 

Dagens outfit

Tröja - Daytona Beach (Florida) Dream jeans - salt Kofta - H&M


ändrade planer

Hej hej! sitter ny duschad framför teven och försöker bestämma mig för vad jag ska ha på mig. Det blev ändrade planer för idag och i morgon så idag så ska jag träffa brudarna från märsta och jag ska nog träffa dom om en stund, så jag ska fixa mig lite snabbt nu och sedan blir det en fika och en sväng hem till mig! chai latte here i come! hihi :D ♥
en bild som togs i Florida, vill tillbaka! nu nu nu! 

Kvällskvisten

Godkväll! Sitter bänkad i soffan hos fanny med Frida, Emelie, jossan och Fanny såklart! Vi har börjat se på Vampire Diaries!! Wiiiiiiiiehooooo!

 


Vampire Diaries maraton

hejhej! sitter och väntar på emelie, när hon är klar så drar vi till jossan och från jossan till fanny. Ikväll ska vi tjejer ha en underbar kväll! vi ska nämligen ha Vampire Diaries maraton, ååh herre vad jag är taggad! så ikväll ska jag glo på Damon, blir varm bara jag tänker på det, haha! 
 
i morgon blir det att bara slappa och förhoppningsvis sola! hihi.. sen är fredagen fullbokad! ska träffa två super härliga brudar från min klass! det blir stan och lite mer, men det skriver jag mer om på fredag! ska packa lite dricka och snacks om jag har något hemma, hehe .. tjingeling! :) ♥
 

pics from today

här har ni bilderna som togs idag (och det är en bikini!!) hehe ;) sen de andra två bilderna som jag redan slängt upp här på bloggen! :) 

geek charming

såg precis klart den här filmen, haha det var faktiskt bra! om man är sugen på att se en typ av "barn" film så är den här en bra må-bra film ;) .. nu ska jag ladda ner Tarzan och se den! är galet taggad på disney filmer idag haha! 

rubrik

Hej hej! idag har jag varit hemma och slappat lite sen fick jag ett ryck och då kom system kameran fram. Tog en massa kort idag, slänger upp dom här på bloggen men det blir senare för nu ska jag göra en macka och sätta på en film! tjingeling! ♥
 
här är en bild i alla fall! :) 

"we are all beautiful in our own way, so smile because that smile can make someone's day shine brighter than the sun"


onsdag morgon

halloj! ligger i sängen nyvaken och trött, just nu ser jag på film och vilar lite. Får se vad jag gör idag, vet inte riktigt vad det blir men något skoj blir det! ser ut att vara fint väder, just nu i alla fall så jag ska nog lägga mig i trädgården senare idag! tog en paus från filmen för att kika på lite saker som jag vill ha. Så tre saker vill jag verkligen ha, två par skor (platå conversen och ett par kängor) sen en ny smink väska, jag har liksom rosa pantern! dags att byta nu! något utav de får jag snart av mamma och pappa, syrran fyller år och då får jag alltid en present (vise versa!) 
 
nu ska jag återgå till filmen och sedan börja fixa mig och äta frukost! :) ♥
 
blir en gammal bild på moi! 

platå Converse ♥

är helt kär! guuud så snygga dom här är! såg många i New York som hade dom här och nu är jag helt säker, jag ska ha ett par! hehe.. gud så snygga! hoppas jag hittar dom någonstans så att jag kan beställa hem dom! helt såld! :D 

skitungen är hemma!

Hejhej! sitter hemma och väntar på markus, äntligen är skitungen hemma! :D .. det blir lunch här hemma hos mig och sedan en bra film eftersom vädret är lite tråkigt idag igen -.-.. igår då jag hade ´gäster hade jag det jätte kul! kanske drar till indien igen, nästa år dock, gaaad najs! :D 
 
nu ska jag ner och ta fram maten, skriver mer ikväll tjingeling! ♥
 

Lights

helt fast! älskar låten! hehe

Dagens outfit

Tröja - hollister (New York) Dream jeans - salt


en dag med familj och släkt

hejhej! sitter och ser på disney channel, haha! 
 
har precis fixat klart mitt rum och ska nu börja fixa mig inför ikväll då vi får gäster. Mina sysslingar från Indien, Goa kommer hit ikväll för att äta middag och ha en myskväll i lilla väsby, haha. Det ska bli riktigt kul, har inte sett dom på ett par år, man åker ju inte ofta till Indien och de åker inte ofta till Sverige så jag är glad att de kommer ikväll. 
 
alltså blir det en hemma kväll med släkt och familj, under veckan har jag en massa planerat så det ska bli super kul! dock så är jag lite stressad, skolan börjar om mindre än en månad och jag vill inte börja igen, jag älskar sommarlov! haha, dock så är det så dåligt väder så lika bra att gå tillbaka till skolan och få det överstökat. önskar att man skulle börja trean nu men nej. Andra ring blir nog mycket plugg för moi, ska satsa som fan! :) aja nu ska jag sluta skriva om strunt, skriver mer sen och jag ska se till att foton ikväll så kommer dom upp här i morgon skulle jag tro, ha det bra! tjingeling! ♥
 

Lots of love

HejHej! sitter hemma nu, blev lite tidigt men päronen ska upp så tidigt så vill inte komma mitt i natten och väcka dom. 
 
hörde från syrran att LOL finns att ladda ner, ni som inte har sett den gör det! den är så rolig och bra, riktigt bra film! hihi.. nu ska jag tvätta bort sminket, sätta på mig myskläderna och mysa ner mig i sängen och se den, ååh som jag längtat haha.. den går före ett helt nytt avsnitt av PLL liksom hehe ;) en bra film alltså! godnatt! ♥
 

Myskväll med tjejerna

Hejhej! Sitter klar och väntar på att jossan ska komma, vi ska sedan ner till Ica för att köpa jordgubbar sen drar vi till Emelie ! :) ha en trevlig söndags kväll! :) Såhär ser jag ut ikväll!


söndag 22 juli 2012

Hej Hej! sitter ny duschad vid mitt skrivbord och målar naglarna, igen. Det åkte av lite när jag duschade så jag bättrar på färgen lite! :) nu har jag gjort mig super fräsch och allt, snart ska jag börja fixa mig.. ikväll blir det myskväll med massor med härliga brudar hos emelie! :) så jag ska ner till ica och köpa lite jordgubbar! 
 
idag gick jag upp ganska tidigt, såg lite på nyheterna.. ett år sen idag. Idag tänker vi på norge!! 
sen också det som hände på biografen i USA herregud, vilka idioter det finns alltså! stackars alla som dog. sjuka jävlar..
 
har fått lite färg idag då jag satt ute och solade med familjen innan jag började fixa mig! :) nu ska jag kolla på ett avsnitt av PLL sen fixa klart mig! tjingeling! ♥
 
 

Ta-hand-om-mig-själv-kväll

Hejhopp! Blev visst ett till inlägg idag, ska nämligen använda mina nya saker för naglarna som jag har köpt! Hihi! Har sparat mina naglar ett tag nu, har nämligen slutat att bita på naglarna! Duktig tjej hehe.. så är väldigt taggad på det!! Dock så gick dom av i Florida eftersom jag bada så mycket, naglarna blir ju så mjuka då.. Har i alla fall köpt lite saker som ska vara bra för naglarna så nu blir det nagelfix! Sen ska jag göra ansiktsmask och sånt! Ikväll blir det en ta-hand-om-mig-själv-kväll! Wiie:)


Helgens planer

Hejhej! Idag har jag fixat lite här hemma, gått på en promenad och tja, inte så mycket mer. Har varit en riktigt lugn dag! Har precis gjort mat med mamma, hon gör det sista och sen blir det middag och film. Vi har lite planerat för helgen så jag kommer spendera helgen med familjen :) .. Nästa vecka blir det annat :).. Har planerat lite för nästa vecka redan så det är super! Skriver mer i morgon! Tjingeling


Dagens outfit

haha min grimas är lite rolig, men men! bjuder på den ;)

Allt är från USA! :D 

Linne - Forever 21 

Byxor - American Eagle


Fredag 20 juli 2012

halloj! nu har jag suttit i evigheter känns det som och laddat upp bilder från usa på FB. Det tog så himla lång tid så om ni vill se bilderna därifån får ni kolla min fb (Nathalie Hughes) för det kommer ta ännu längre tid att ladda upp på bloggen. Men här på bloggen ska jag lägga upp min shopping från New York och Florida, ska försöka göra det idag eftersom jag bara ska chilla så då blir det nog att jag fixar lite i mitt rum! 
 
Har nu varit vaken sen sex så jag ska ta en liten tupplur, skriver mer senare idag! tjingeling! :)♥
 
ååh ta mig tillbaka till den här kvällen! ta tillbaka mig till USA! 

några saker som jag fick med mig hem idag!


chill-kvällen börjar nu!

Helli! dagen som jag redan skrivit om har varit perfa! hade super kul idag med kära bellis! hihi! 
 
just ni ligger jag i sängen, helt död! haha, är otroligt trött och orkar inte göra någonting! mamma och pappa kommer snart hem och då blir det mat och film och sedan en liten promenix tror jag! skönt ju! i morgon ska jag slappa tror jag, då är det fredag och jag är lite sugen på fest hehe, men ändå så vill jag slappa! .. hoppas det är soligt i morgon så att man kan sola hela dagen!! känner mig blek igen, men det är bara för det dåliga vädret.. på bilden nedan ser ni några bilder från idag, skriver kanske lite senare ikväll, tjingeling! ♥
 
 

"if someone tells you you're not beautiful turn around and walk away, so they can have a great view of your fabulous ass."


Shopping med bellis

Hejhej! Sitter i stinsen och äter lunch med bäst bellis! Idag har jag vaknat med krillan! Vilket rolig natt det var! Hon pratade lite i sömnen hehe.. Sen på morgonen efter hon hade gått var jag lite med Jannie (en utav mina favo bloggare!) hihi.. Det var super trevligt, vi åkte till station efter att vi hade fixat oss och mötte upp bellis! Jag och bellis hoppade av vid Sollentuna för att shoppa och Jannie åkte vidare hem.. Jag och bellis har shoppat lite nu. Vi är super nöjda med våra saker vi köpt! Rea är det bästa som finns! Haha .. Efter lunch blir det några affärer till och sen ska jag ta och åka hem, jag ska börja laga middag senare och bara ha en mysig hemma kväll med mina päron! Känner verkligen för det! Är super trött! Skriver mer sen, och bilder från idag och USA kommer upp här lite senare! Wiie ;)


spa-kväll

HejHej! sitter vid skrivbordet och suktar efter en chai latte! gaaad! haha... Idag vaknade jag klockan tolv som vanligt och då gick jag upp och fixade mitt rum lite, sen satte jag mig framför datan och kollade efter lite filmer som jag skulle kunna se ikväll då jag och krillan ska ha spa-kväll! så mysigt det ska bli! älskar våra spa-kvällar, det är super härligt och idag blir det något vi inte gjort förut! hihi.. vi ska göra en grej men berättar inte fören jag ser resultatet! ska i alla fall bli galet najs! slänger upp en före och efter bild! hihi dock så kommer den komma upp om en månad skulle jag tro! hihi, okej det låter lite knäppt men ni får se vad det är senare! 
 
nu ska jag lyssna vidare på Justin Bieber, är helt fast på honom just nu, allt jag kan tänka på är han och hans konsert hha! efter den 22a april 2013 så kommer jag dö en glad tjej! haha ;) sitter och kollar på hans videos på viddy hela tiden! haha.. och juste, jag har skaffat viddy! följ mig där om ni har det ;) @nathamhs (samma som på instagram) skriver mer i kväll då krillan är här! tjingeling! :) ♥
 
älskar att jag kan vara mig själv med dig, hur knäpp jag än är så finns du alltid där för mig!! du och jag forever!! 

Believe ♥

 
 
 
 
 
 

chilldag

halloj! sitter i sängen och andas genom näsan haha! har så grymt ont i halsen så kan typ bara andas genom näsan utan smärta :( .. hela halsen är typ svullen så när päronen kommer hem ska jag kanske till sjukhuset vi ska ringa dit i alla fall -.- usch! 
 
idag skulle jag in till stan med härliga brudar för att försöka träffa One Direction, men dom kom visst inte hit idag. fett synd! eller det kanske är bra eftersom jag mår så dåligt! då hade jag ju behövt avstå från att åka vilket menas med att jag då hade missat dom igen! så lite tur har jag! Nu ska jag försöka äta något och sedan ligga lite i sängen och bara glo på teven. haha en chilldag blir det nog! skriver mer sen! tjingeling ♥
 

Familjemys

Halloj! Idag har jag och syrran städat hela huset hehe! Vi fick något ryck haha.. Sen när mamma och pappa kom hem så tog vi alla en promenad ner till infra och köpte lite gott gott! När vi kom hem satte vi oss och åt och nu har vi gjort dipp med grönsaker och sitter och ser på film tillsammans! Mys! Imorgon blir det stan med Massa härliga brudar! Wiie!


to die for!

alltså jag längtar tills jag får pengar! då ska jag beställa hem några skal till mobilen! herre min gud va snygga skal! visst?! 

sollentuna centrum

Halloj! sitter i sängen och vilar en stund! är helt slut haha.. idag har jag varit lite med lollo och gina på morgonen då vi åt frukost och när gina somnade fixade jag mig medans jag var lite med lollo, kul att se henne igen! :D efter jag hade fixat mig drog jag mig till jossan, ååh det var underbart att träffa henne igen! vi åkte till sollentuna centrum, vi fikade och hade det super mysigt! sen kollade vi lite i affärer och jag hoppas mamma kan ge mig en lite pengar, vill köpa lite grejor för naglarna så att dom ser som bäst ut, har äntligen fått mina egna naglar att bli långa! wiie. Och hittat ett billigt ställe där man kan fixa naglarna på! för bara 300 kr! super bra! hihi.. 
 
när jag kom hem satte jag mig och åt med familjen och lollo! efter det hjälpte jag mammi och pappi att fixa lite här hemma! :) nu ligger jag som sagt i sängen och kollar på lite kläder på nätet, har hittat en jacka, mobilskal och lite annat som jag verkligen vill ha! mamma sa att jag kanske kan beställa hem något utav det i morgon! wiie, och sen en ansiktsmask som är super bra! alla finnar går bort direkt, helt sjukt! hihi.. det gillar vi. 
 
jag och jossan för två år sen?! jag tror dethehe! en gammal bild i alla fall på mig och min lilla söta knäppis! :)

pitch perfect

åååh vad jag längtar! älskar såna här filmer och längtar såå tills den kommer ut! kolla på trailern! älskar musiken! 

Dip Dye

 Resultatet på Dip Dye! ni såg ju en tidigare bild men här kommer en till bild! så blev det! blev super nöjd, ska man färga med riktig färg nästa gång?! vågar jag? hih

söndag 15 juli 2012

hallojsan!
 
Sitter i sängen  och är helt nyvaken, idag vaknade jag vid elva i stället för tolv, haha bättre än inget hehe.har precis ätit frukost med lollo och gina och nu sitter jag i min säng helt död! jag har typ kramp i magen och det gör så himla ont! så jag ska vila en stund och sedan fixa till mig lite innan jag ska träffa jossan! :) tjingeling ♥
 
 
 

Lördag kväll

Hejhej! Idag har jag varit med bellis! Vi åt middag tillsammans och massa gott och såg på bra filmer, hon åkte hem för ett tag sen så nu ska jag sova, duschade precis och ska nu ställa klockan så att jag kommer upp innan lunch i morgon! I morgon ska jag nämligen vara med min saknade barndomsvän! Har inte sett henne på lite mer än en månad :( inte kul! Så jag längtar till i morgon! Kvällen med bellis var super härlig och skön, är ju som sagt rätt trött efter igår! Så det var najs med tjejkväll med lite mys! :) ska försöka sova nu! Godnatt! :)


Godmorgon!

hallojsan! skrev inte så mycket igår, hade det lite stressigt hela dagen, vaknade vid tolv igår (vilket jag gjorde idag med -.-) och fick panik, hade ju massor att fixa till kvällen, jag fixade det jag skulle, hoppade in i duschen och sedan fixade jag till mitt rum lite eftersom krillan strax skulle komma! När krillan kom hem till mig så fick hon sin present! hon blev jätte glad vilket gjorde mig jätte glad och grejerna satt perfekt! wiie. Vi käkade middag sen och började föra lite i mitt rum medans vi fixade oss. Sen drog vi oss till Emelie och tillsammans tog vi alla tre bussen till rotebro. 
 
Vi var några utav de första där men efter ett tag droppade det bara in folk hela tiden, det var väl rätt många där mot slutet och när vi blev tvungna att gå av en annledning så blev det lite knas, skulle vi med sollentuna grabbarna och vara med dom eller åka hem? dock så hade jag precis ringt och väckt pappa som skulle komma hämta oss så ville inte vara taskig och säga att han kunde komma en annan tid så vi åkte hem. Jag och krillan gjorde flertal mackor hehe och satte på en krokodil film (haha, vi ser alltid en krokodil film när vi kommit hem från en fest, antingen krokodil film eller hajfilm, fråga mig inte varför) men vi somnade typ direkt, och nu vaknade vi precis! skriver mer om vad jag ska göra idag senare! nu ska jag försöka väcka krillan, är super hungrig!! ♥
 

Fredagens planer

Sitter i sängen ny duschad och ser på PLL, idag blir det chillkrök med härligt folk! Jag och Kicki kanske ska dra till Emelie lite snabbt också! Men tills krillan slutar jobbet då vi ska ses så ska jag vila lite, fixa håret och så! Ikväll blir det dip dye igen! Wiie, rosa färg men lite mer än topparna ska täckas :) Slänger upp en bild på håret sen (om det blir bra) haha!! ;)


Snart så!!!


My love's like a star, you can't always see me but you know that I'm always there


torsdag 12 juli 2012

halloj! ligger i sängen och funtar på att sova, dock så är jag rätt pigg så vi får se hur det går! hehe
 
Idag har det varit en prima dag! som ni vet så var jag i stan och där köpte jag hårfärg (rosa och blå) och sedan ett par skor, krillan köpte en millitärjacka!! wiie, den satt så snyggt på henne! .. efter vi snabbt hade shoppat gick (eller krillan gick, jag haltade för fick skavsår på ena foten, hade ju nya skor på mig) till wayne's coffee och fikade! efter det gick vi mot TC, och självklart så var alla tåg mot märsta inställda -.- sl gör mig alltid lika förbannad. Så jag tog tunnelbanan till Solna Centrum där pappa hämtade mig och syrran. 
 
När jag kom hem satte sig familjen och åt och sedan såg vi på Fast 5 som var på ikväll. Och nu ligger jag i sängen! .. i morgon ska jag möta upp emelie lite snabbt, sola med mamma och sedan träffa krillan, aja ska försöka sova nu, godnatt! ♥ 
 

Mot stan!

Sitter på tåget med krillan nu! Vädret är härligt och vi ska shoppa, en perfekt dag? Det kan du ge dig på! Haha


min nya favo klänning

 
som rubriken lyder så är det här min nya favo klänning! köpte den i florida på någon söt liten affär. Skulle jätte gärna vilja ha den här hemma men det måste bli varmare för jag fryser med jeans och t-shirt liksom. Men blir det varmare så ska jag ha den! :) 

torsdag morgon

godmorgon! har äntligen börjat komma in i tiderna bättre! 
 
jag vaknade för en stund sen så jag ligger fortfarande i sängen och ska strax göra lite frukost. Idag ska jag och krillan in till stan, jag ska köpa ett par skor och hårfärg :) wiie. sen i kväll får vi se vad jag hittar på! kanske ska grilla med ett gäng, eller vara med krillan, eller bara ta det lugnt för jag är helt slut! hehe, vi får se vad det blir! skriver i alla fall när jag vet vad jag ska göra! :) ♥
 

Love is giving someone the power to destroy you but trusting them not to


natti natti

Hallojsan! ligger i sängen och klockan är strax ett. Jag måste sova snart men kan inte sluta kolla på PLL haha.. i morgon ska jag upp rätt tidigt, fixa lite med mamma innan jag drar in till stan med krillan! så ska jag köpa skor, hårfärg och busskort för sommaren. wiie! :) 
 
sen på kvällen får vi se vad jag hittar på! :) kanske ska grilla med bellis och några grabbar, får se hur det blir! men något blir det i alla fall. godnatt på er! ♥
 

Dom fina presenterna från bellis!


en underbar dag med bellis

hejhej! sitter hemma hos Bellis och har det mysigt! idag när jag kom till bellis så kramades vi en stund, så kul att se henne igen! jag gav henne hennes presenter och tydligen så hade hon köpt presenter till mig!? knas fia! jag blev helt tyst och bah va? trodde hon skojade med mig först men det gjorde hon inte. Jag fick ett par jätte fina örhängen och tre små "koppar" som man kan ställa ljus i. kommer bli super snyggt i mitt rum! hihi. tack igen finis! Efter vi hade öppnat presenter gick vi upp till skogen som ligger intill hennes hus, vi tog en massa foton och hade lite kul. Slänger upp några utav bilderna, efter det gick vi ner till rondellen, köpte mat och gick sedan hem till henne igen. Det var super gott! jag var så himla hungrig så en super god sallad satt perfekt! 
 
efter maten satte vi oss i soffan och kollade på bilderna och nu sitter vi här! börjar bli lite småtrött så om någon timme eller så ska jag hem och sova! skriver mer när jag kommer hem! puss ♥
 

onsdag 11 juli 2012

Halloj! sitter och vilar i sängen, idag är jag ovanligt pigg! 
 
Igår var en toppen dag, jag gick hem till krillan när hon hade slutat jobbet, vi åt lite flingor och mjölk och pratade om allt! vi la oss i sängen och fortsatte prata om massor. Sedan bestämde vi oss för att äta middag tillsammans, det blev donken vilket jag inte har ätit på länge så det smakade super gott! sen tog vi lite glass och åkte ner till Infra, där syrran skulle bjuda oss på att sola en gång. Vi fick 80 kr var och lägger oss och solar, dock så är det vädligt sent över tio och inte tänkte vi på att solariet var stängt, jag menar vi var ju där inne innan tio och han som jobbade där sa aldrig till oss. Så vi lägger oss och solar och vad händer då?! jo larmet går. Allt börjar tjuta och blinka och jag får ju panik, så jag drar på mig byxor och bh och springer ut i hallen helt panikslagen, hör ett dunk (krillan hade hoppat till när larmet gått och slog huvudet i solariet, haha!) Krillan kommer ut, där står vi lättklädda och vet inte vad vi ska göra, Gina står och skrattar åt oss medans vi klär på oss allt, vi går ut, väntar för att se om någon kommer så att vi kan förklara vad som hände, men det kom ingen och tillslut när vi började frysa började vi gå hemåt, haha vilken kväll! så himla kul, alltid händer det oss! efter det gick vi hem till mig och såg på Beastly, krillan tyckte den var jätte bra, man blir så glad av den filmen, han är så söt! haha.. efter det så blev det så att krillan sov över vilket var super kul, vi målade naglarna och så sen blev klockan två och eftersom krillan skulle jobba idag så la vi oss och sov. Första natten i min säng på nästan en månad, det var så skönt haha! sov som en bebis. 
 
Idag ska jag vara med bellis, vi ska laga middag och ha mys kväll! det ska bli underbart! .. efter ett nytt PLL avsnitt så ska jag slå in hennes present och sedan duscha innan jag ska fixa det sista innan jag tar bussen. Så ser min dag ut! skriver mer sen och slänger kanske upp en outfit bild! tjingeling! :) ♥
 

I'm thinking of all the things we used to do and it hurts to say, I'm over you.


varning: långt inlägg

hellu! tänkte skriva lite om USA.. (varning för långt inlägg, haha)
 
Jag tänkte berätta rätt kort om allt, första dagen i New York var rätt lugn, vi kom på kvällen då gick vi ut till time square, där åt vi middag och sedan gick vi runt och kollade lite, det var riktigt coolt att se det! allt var så stort haha! vi åt ute och bestämde oss sedan för att gå på bio, det var mitt i natten men nästan inget stängs där så det var rätt fullt på biografen ändå.. vi såg Rock Of Ages den var så himla rolig tyckte jag! och härlig musik! så se den om ni inte sett den! .. några dagar efter åkte vi några turistbussar som åkte runt alla stora "grejor" och man fick veta väldigt mycket historia om allt vilket var kul att lära sig, sen shoppade vi såklart! men jag shoppade mest i Florida eftersom det finns outlet där för hollister och forever 21 och massa fler affärer. dock fanns det inget outlet för Victoria's secret -.- så ett par byxor kostade fem hundra kr och toppen till mjukis dressen kostade runt fyra hundra. Kul! haha, där flög pengarna bort! men värt det! .. köpte bara lite där, mest presenter och så. 
 
På torsdagen så fyllde min underbara pappa 50 år. Vi väkte honom med champagne och jordgubbar och gav honom lite olika grejor, bland annat biljetter till en show på broadway som vi gick och såg senare på kvällen! jersey boys hette teatern och den var grym, härligt musik och allt! älskar teater! heh. Den dagen åkte vi en båt tur runt hela Manhattan. Vid frihetsgudinnan och massor med andra ställen. Så coolt att se allt från vatten sidan istället för att stå och titta upp hela tiden! jag fick fan ont i nacken haha! allt är så himla högt och stort! .. efter båtturen åkte vi upp i Empire och det var rätt läskigt. Tror jag är lite höjdrädd, när man är på toppen (102a våningen) så kan man känna att allting svajar lite åt sidorna när det blåser. Usch, jag ville bara få det överstökat men när jag kom ut och såg allt glömde man bort det lite. Det var så coolt att vara där uppe! en riktigt cool upplevelse. På fredagen var det midsommar här hemma så vi bestämde oss för att åka till Central Park och ha en piknik och se allt man ska se när man är där. Vi gick till the boathouse och åt vilket var jätte kul! vi gick över bron som är med i alla kärleksfilmer (vet inte vad den heter) hehe. Jag kallar den kärleksbron i alla fall ;) .. vi gick runt och kollade lite där satt och åt piknik och vi skulle paddla men det började åska lite längre bort så de sa att för vår egna säkerhet så skulle vi skippa det. Och tack och lov för att dom stängde det för det är inte som åskan här hemma utan man såg blixtrarna gå ner hela tiden det var sjukt läskigt! filmade faktiskt lite! vi satte oss vid fontänen och kollade lite där. Sen gick vi så klart längan med uppradade träd och bänkar som är med i typ alla filmer som utspelar sig i New York! det var kul att sitta där och se allt! 
 
Dagarna i New York passerade fort eftersom man gjorde saker hela tiden! favo dagarna var då vi shoppade galet, såg allt det coola, var inne på madame tussauds då jag fick krama och pussa på Robert Pattinson och Justin Bieber haha! fett glad brud. Sen så är det riktigt kul att man såg kändisar. Jag och syrran går på en helt vanlig gata då vi hör en bekant röst. Vi går lite längre fram och vem uppträder på gatan för någon reklam sak, jo NE-YO! fatta det! det var nästan inga där, jag stod längst fram vid staketet och eftersom nästan ingen skrek så jag bestämde mig för att skrika lite, så jag skrek och vinkade åt honom och han vinkade tillbaka, fick det på film till och med! blev super glad, helt sjukt! sen var det en annan kändis som vinkade till mig när jag tog kort på honom i bilen, han är en känd journalist över hela världen en av de kändaste journalisterna, han är väldigt populär men tror inte att många ungdommar vet vem det är. Vi var också på grand central station, MSG och massa andra ställen! Hade i alla fall en grym vecka i New York, ska lätt åka tillbaka dit! dock var det väldigt smutsigt och det stank av alla avgaser, haha!
 
Första dagen i florida var det orkan varning, tornados befann sig inte långt från oss och man blåste nästan omkull i stormen när vi skulle ut på kvällen för att äta. Det var super läskigt, men åker man då orkan säsongen börjar får man ta det. Som tur så kom aldrig orkanen till oss, där vi var. För er som ser på nyheterna, orkanen Debby, det var den som var nära oss. Så de första tre dagarna var det storm men det passade perfekt, vi åkte och shoppade tre dagar i sträck så jag klagade inte, sen när det värsta av orkanen var borta och det blev 35 - 40 grader varmt igen så solade vi vid poolen, vi åkte till de kända stränderna Cocoa Beach och Daytona Beach och sedan åkte vi till Universal Studios såklart, vi var på Harry Potter landet, och de andra parkerna. Harry Potter var hur coolt som helst! det kändes som att man var med i filmen! man kunde köpa Butterbeer som de dricker i filmen (det smakade skit gott verkligen! trodde inte att det skulle smaka så gott) man kunde köpa grodorna de äter på tåget, bönorna med alla smaker! det var sjukt coolt, tåget var där, bilen som är med i filmen, allt man kan tänka sig! hela slottet!!! grymt coolt! 
 
Det är kort om det jag har gjort, ni ser nog på bilderna också! Dom kommer i ett annat inlägg om någon dag, har inte fört över dom till datan än, men bilder finns också på instagram och facebook. USA är så kul att vara i! längtar tills jag ska dit igen! wiie. 

nya trailern på breaking dawn part 2 är ute nu!!

 

hemma hos krillan!

Hej hej! ligger nu i krillans säng och vi pratar hela tiden, så himla kul att vara hemma! idag spenderas kvällen med krillan, både middag, godis och film mys! så härligt! att vara utan sin bästis i tre veckor är väldigt jobbigt! men nu är vi tillsammans igen, hehe, låter lite fel men äsch, ni fattar ;) så otroligt kul att träffa henne igen i alla fall! :) 
 
Nu ska jag och kicki sova i typ en halv timme innan jag ska hem och hämta lite saker och byta om och så innan vi drar och köper mat! skriver mer sen och slänger säkert upp lite bilder som vi antagligen kommer att ta, tjingeling! :) ♥
 

en gammal bild på mig och krillan :) 


Magic Mike

 
en super bra film! såg den i USA och det fanns inte än enda tråkig stund i filmen, när den kommer ut här ska jag dra ihop tjejerna och se den på premiären för brudar! den är grym, rolig, romantisk och sexig! haha! (Channing Tatum och Alexander Pettyfer är med! jag gillar jag gillar!) 

Justin Fucking Bieber

Jag är så jävla glad och älskar mina föräldrar så himla mycket!!! 
 
en morgon förra veckan fick jag ett sms där det stod att biljetter till Justin biebers konsert släppdes på förra fredagen, alltså var jag inte hemma och kunde inte köpa någon, hörde av mig till polare men de visste inte när eller vilka biljetter de skulle köpa, jag började gråta, kan ni fatta det! gråta haha, (alltså tårar inte floder) och sprang till mamma och pappa och väckte dom eftersom klockan var runt sju på morgonen, jag sa allt till dom och de sa att de skulle ringa till någon här hemma som kunde köpa en biljett till mig. Men eftersom min underbara vän jossan sa att man kunde köpa dom redan då så gick jag snabbt in på biljett.nu (där finns fortfarande biljetter) och köpte med mig två biljetter! en biljett kostade 3000. När det stod att allt var godkänt så började jag få glädje tårar  haha. Kan ni fatta, jag har biljetter till Justins konsert, längst fram!!!! jag kommer stå några meter ifrån honom, alltså jag höll på att flippa ur totalt! haha! jag håller fortfarande på att flippa ur så fort jag hör hans namn, hör hans låt.. herregud, tack tack tack igen mamma och pappa! kärlek till er!! ni är klart bäst!
 
om jag inte säljer ena biljetten till en polare så kan ni alltid köpa ena biljetten av mig! det är en biljett för Golden Circle, alltså längst fram! wiie hihi.. (Justin var i New York och jag var några meter ifrån honom, dock så visste jag inte att han var där för jag fick reda på det under kvällen av en annan polare som var i New York samtidigt som mig. Två dagar innan jag kom till New York hade han en liten konsert på "gatan" för någonting och då missade jag honom såklart eftersom jag fortfarande var hemma, men nu har jag biljetter och det var värt varenda öre och nu kan jag inte missa honom! :D ♥
 

I'm Home

Hello from Sweden! 
 
Nu är jag hemma!! åh så himla skön känsla att gå av planet (speciellt när man suttit på ett plan I tolv timmar, alltså först tre timmar och sedan nio.. hehe) så skön känsla att också komma hem och springa upp på sitt rum och slänga sig i sängen! haha, det var det första jag gjorde kan jag tala om! .. har saknat allt till och med min kudde och data! haha, så nu sitter jag på datan och bloggar, men det fattade ni också! första dagen efter semetern och jag har redan dagen fullbokad, haha! men det är bra! om jag gör mycket i dag och i morgon kommer jag nog komma in i tiderna lite lättare eftersom klockan för mig egentligen är halv fyra på eftermiddagen! :) 
 
Nu ska jag packa upp lite, jag ska vila och se på de nya PLL avsnittet, som jag väntat! hehe, det ska bli skönt! sen senare mot eftermiddagen då jag har vilat och packat upp det mesta ska jag träffa kicki efter hon har slutat jobbet såklart. Åh vad jag ska krama henne! ska bli så härligt att se henne verkligen! :D .. och alla andra ofc! 
 
Jag har verkligen mycket att skriva om resan och massor med bilder men jag tänker inte lägga upp alla, tre veckor utav bilder blir rätt mycket hehe och jag har massor som jag kan berätta om! .. men många bilder kommer upp på bloggen och lite om det jag gjort! skriver mer sen! tjingeling!! 
 
 

RSS 2.0