käk med de bästa!

heylo! sitter och funtar på om jag ska sova eller inte, är trött men pallar inte sova, jag orkar inte gå till toan och tvätta bort sminket.. hehe, fick ett meddelande av erik på fb med en väldigt fin bild på mig själv -.- fan säger jag bara! hämnden är ljuv säger jag bara om du läser detta erik! haha..
i dag var jag med syster på jobbet som sagt, vi hade de mysigt och bra. Jag gjorde lite saker som att fixa lite på hyllorna, vika handdukar det var i stort sett det jag har behövt göra annars har jag suttit och snackat med tjejorna.
(: alltid lika trevligt! jag och pappa ruschade hem och så bytte jag om fräschade till mig och sedan drog jag, krillan, elin, markus och jonte ner till thai restaurangen och käkade haha thai mat ;) antagligen! eller hur? .. efter maten blev det eftererätt också! mumms!
sen drog vi alla hem till var och en, och nu sitter jag här efter en varm dusch! mys! nu har jag bestämt mig! jag ska lyssna på musik och somna till det! fan måste till toan och tvätta bort sminket nu också, hah ett lat chey! men men det får man vara ibland! ♥ godnatt!

♥♥♥


Estetique

Sitter på ginas jobb och chillar, vi tjejr här på estetique gick ut och käka lunch tillsammans efter de jobbade dom lite mer sen så idag gjorde jag och Gina en sak till :) hihi, ni får se senare ikväll när jag kan lägga upp bilder och grejer !! Kommer bli awesome aha nu ska vu tvätta mitt hår puss!

måndag den 31a oktober 2011

hellu! jag är redan vaken och färdig fixad. jag och gina ska göra frukost och sedan drar vi till bussen! idag ska jag hjälpa gina med att göra en sak, hehe slänger in en bild senare på vad vi har gjort! hihi
ikväll när jag kommer hem så ska jag se om pelin vill dra ut och käka, annars så ska vi ses efter middagen! spa kväll, wiihoo! :) känner att de behövs, ska köpa naglack och ansiktsmask idag! ska bli gött ♥

me today, heh en bättre bild på mitt hår btw ;)


videon!

här är videon dock så fick jag ta bort typ allt -.- så här får ni tio min från fredags kvällen! puss


hos mormor och morfar

hejhej! sitter hos mormor och morfar och fikar, mys! snart kommer gina då blire middag najs najs, sen ikväll skulle vi kolla lite foton som morfar tog i sommras de skulle vi göra medans gina fixar sitt löshår sen drar jag och gina hem till henne och vi lär ju hyra film och köpa godis säkert, hoppas de! .. juste water for elephant var awesome såg om den idag med mamma och pappa, de tyckte också att den var bra, hah k! .. ska fan se om den igen, så galet snygg att det inte finns! och tänka sig att man träffat honom, ryser så fort jag tänker på fredag kvällen! gaad :D
nu ska jag och mormor baka lite, gott gott! puss :) ♥


linkin park - rolling in the deep (adele cover live)

Asså linkin park är ju fett bra heh, hörde från någon att de kommer hit nästa år, hoppas de kommer! ♥


solna ikväll

sitter och packar för idag drar jag först till mormor och morfar och sedan så drar jag och gina hem till henne för mys kväll. sen på måndag morgon följer jag henne till jobbet och kollar på lite färger till mitt hår. sen ska vi tjejer ut och käka lunch där och sedan blire hem för mig! :) så det kanske inte blir så många inlägg i morgon (: hare bra! ♥


söndag 30e oktober 2011

hejhej, har precis vaknat, videon skulle varit uppe vid det här laget men mamma tog internet och nu laddar den jätte segt! den har typ laddat i en kvart och den har bara kommit till 1% blir galen! vill ju att videon ska komma upp snart! hehe,.. nu ska jag medans jag väntar på att den ska ladda klart städa rummet, måste hitta min ipod också! blir galen för jag har inte lyssnat på musik på jätte länge! :( aja nu ska jag städa, tjingeling ♥


mer av robert pattinson

hellu! idag är det lördag! hade planer men de blev ändrade, så får ta igen de under veckan! :) så senare mot kvällen vid middagstid typ ringde elin, jag elin och sarah åkte till kista och gick på bio, vi såg my idiot brother. den var väl ganska bra, vi hade störande brudar bakom oss som snackade i hela filmen typ! -.- jag sa till dom två gånger men de lyssnade inte, palla säger jag bara! haha..
Pappa, mamma och jag drog snabbt förbi video butiken och hyrde film efter bion, pappa köpte en film och jag fick hyrde tre! så nu ska jag sätta mig ner och se på water for elephants wii! har inte sett den, jag vet att jag är efter! men nu ska jag sätta mig i sängen och krypa ner under täcker, vi hörs! ♥

här är deras intervju från igår på twilight fan event 2011!

Här ser ni och hör haha, intervjuen.. när jag filmade hördes knappt något så här har ni deras intervju!! ♥

lördag idag!

godmorgon! jag är helt slut och hes, fyfan min hals asså! haha, videon ville inte läggas upp på youtube, så ska lösa det hela, den är rätt lång videon så.. men sen när den är klar kommer den upp här. hehe :)
nu ska jag ner och äta lite och så ska jag slå ett pling till elin! puss ♥

christina Perri - a thousand years

 

 

Den här låten är med i breaking dawn part 1 .. älskar låten, de visade videon idag på eventet!


look at my new favourite book!

♥♥♥♥

om twilight fan eventet!

idag så åkte jag och tjejorna in runt tre. min pappa blev typ vår privata chaufför haha lite kul, i alla fall vi åkte in och satte oss i kön. Vi somande efter en stund och vaknade lite då och då. speciellt när en fullgubbe kom hehe, fast det kanske var innan vi somna? aja. Sen när donken öppnade så ruschade vi in dit och käkade frukost, det var chill. Sen gick vi på toa och så.
det var väl typ det som hände under timmarna innan klockan var tre. Jag och jossan gick tillsammans och sminkade oss sedan när pappa kom med ombyte till "snygga" kläder så bytte vi om och så, han tog också med sig vår packning x) .. sen efter det började vi ställa oss upp och köa. kom med på nyheterna igen, intervjuad och en massa. Jossan med, hehe. Sen när vi kom in till eventet så var det redan fulllt där Rob och Ahshley skulle gå förbi, vi fick panik sprang till andra sidan och tyckte oss in, stod längst fram sen! yeah! en framför mig men det var förjävligt med mycket folk asså! hehe..
Vi alla blev sura när en jävla turistbuss med folk från danmark, finland och norge kom och fick ta platseer före oss?! aja det löste sig ändå förutom en dryg gubbe!! i alla fall, när eventet började så kom mange makers ut som första artisten! det var najs. sen kom det en massa andra orkar inte gå in i det hela.. ni hör ändå på videon vilka de var senare ;) .. sen när de som höll i det här eventet hade drivit med oss tillräckligt länge så skriker de "welcome Robert Pattinson and Ashley Greene!" alla började skrika och jag började typ darra, asså chocken var otrolig! sen kom han bara närmare och närmare! guud asså. När han kom till mig skrev han sin autograf och log mot mig! Asså han var så snygg, snyggare är på bilderna, asså bilderna är gudomliga men i verkligenheten var han så mycket snyggare! jag sträckte fram handen medans han skrev på andra böcker och bah "omg i touched him" skrek jag, han bara skrattade och flinade mot mig. guuud! ta mig tillbaka till den stunden please???
Sen på vägen tillbaka kom Ashley, fick henne nära mig och bah "i love you Ashley" hon kolla rakt in i mina ögon och bah "aw, i love you to, you're so adorable" sen skrev hon på min bok och gick vidare, rörde henne också! heeh smög fram handen i massan av böcker, fick dock en spark, någon gick på mina fötter, en bok i huvudet hahah men allt detta var värt det.
klippet från filmen var också awesome! dock så skrek alla, inklusive mig! :D hih, alltså så hörde man inte, men jag har ju läst böckerna ett antal gånger så jag visste ju typ vad de sa.. i alla fall, idag har varit en av de bästa dagar i mittt liv än så länge! wiihoo i slutet höll jag nästan på att svimma det var så himla varmt!
Fest hos TWILIGHT!
(videon kommer upp i morgon)

omfg

helluu!! är man slut eller? jo det är man, asså idag har varit en dag jag aldrig i hela mitt liv kommer glömma. massa saker har hänt och jag har varit både glad, arg och ledsen, haha dagen har i alla fall varit awesome!
nu har jag käkat lite snabbt sen så nu ska jag kolla på alla videos från idag, eftersom man inte fick ta in systemkamera så blev det videos för min kamera är ju cp, hur som helst, ska kolla på dom och sedan sova. Men kommer inte kunna det, är så jävla GLAD! wiii!
videorna kommer upp sen! ska klippa ihop dom och grejjer! men här kommer en bild på oss idag i alla fall ;) haha
berättar om allt i morgon!! ♥
taaggade tjejor!! :D ♥

tidsinställt inlägg!

halloj, om detta kommer upp rätt tid så ska klockan vara fem i sex! så alltså så är det bara få minuter kvar tills eventet börjar! förhoppningsvis står vi längst fram också!! hade inte mycket mer att säga en de, haha. kram! ♥

klockan är 03.01!

HEJ! NU BLIRE STOR TEXT, JAG SKA SPRINGA NER NU! PAPPA SKA HÄMTA UPP NÅGRA PÅ VÄGEN INNAN VI ALLA DRAR MOT HOVET!! TAAGGAD TILL MAX OCH ÄR MED NÄRA OCH KÄRA! KOMMER BLI AWESOME! :D
HAR SAGT DET FÖRUT MEN ÄNDÅ, ROBERT OCH ASHLEY WHERE WE COME!!
eftersom det blir en lång dag och att vi mer än hälften av dagen kommer att köa så blir det nog inte så mycket inlägg. ska ta en massa foton, bildbomb på bloggen sen! :) aja nu måste jag ner och dra på mig min tjockis jacka! :) göött! ha en bra fredag nu! för de ska jag ha! ;D ♥

robert pattinson ♥


svar på kommentar

inlägget: måndag idag

Postat av: Bella - hur fick du håret så? Skit fint :D xx

Svar: tack bella! jag använde en locktång såklart :) locktången har typ "vågor" hehe. slänger
upp en bild på hur locktången ser ut (: xx
(jag köpte min på ica maxi btw)

torsdagen 27 oktober 2011

hellu! har kommit hem nu och är skit stressad. vid två halv tre inatt drar vi alla in till hovet. hur kul kommer de vara liksom på kvällen? att se ut som fan och vara typ halvt osminkad och sminket man har på sig kommer ju vara helt fläckigt haha, sen så kommer det med kaos för toan med mig! haha aja det är allt värt det för att se robert live!
nu ska jag packa i ordning två väskor, en till när pappa kommer vid tre halv fyra och en till dagen, fan va gott med donken hela dagen i morogn!! :( blää säger jag bara -.- ♥'
försöker också hitta min ipod!! får damp den är borta :(


lektion

helluu! sitter på webbutvecklingen och spelar ett spel med erik och pierre hehe ..

har ringt runt till alla som ska med i morgon och alla skriver på fb, gud va vi är taggade! :D wiii ♥

söta pojkar! :)


hoppas denna dag går förbi snabbt!

hejhej! sitter klar och käkar frukost. haha idag gick det jätte snabbt att fixa sig, vet inte varför. jag har typ dansat runt på mitt rum hela morgonen! så himla taaggad för i morgon! inte varje dag man träffar sin största idol haha :P nörd!
nu ska jag ta på mig min jacka och skor och logga ut från datan, idag måste jag ha batteri, har ju webbutveckling idag (: ♥

svar på kommentar

(inlägget med kommentaren - citatet, you're not easy to forget...)

postat av: Emma - oj vem är grabben?? ;)

svar: haha jag tror att du skulle veta om det var om någon jag känner. Men det är det inte,
fick texten från weheartit.com (:




hemma nu

heyllo! kom in för tjugo min sen typ. sjöng lite och sedan var jag och krillan jonte och markus ute en stund. :) det var chill!
nu ska jag se klart på vd avsnittet, hann aldrig se klart de igår! :/ .. men nu ska jag se klart de, sen blire sängen, åh så skönt, i morrn får jag sovmorgon!! wii, får sova till åtta! haha :D ♥

dags att sjunga

hellu! sitter och väntar på att kicki har ätit, efter det drar vi ner till ku och sedan ska vi sjunga. kanske stannar en stund efter de men inte säkert. aja nu ska jag byta om.. puss!! ♥

David Guetta feat. Sia - Titanium



keeping up with the kardashians

hello! sitter och chillar framför datan. dagen har fan gått rätt snabbt, och i morogn är det redan onsdag liksom, får se om jag ska till KU annars så blire väl chilla hemma. längtar i alla fall till helgen, gud asså på fredag börjar lovet också, och vi kommer få en bra start på lovet vi tjejor! hih
nu ska jag byta om till något mjukt och se ett avsnitt av keeping up with the kardashians hehe, snart tror jag bella kommer, hon ska som sagt hämta sina skor :) ♥

"you're not easy to forget, And it's just because i'm not over you. but don't worry, i'm getting there. And when i'm gone, that's the point you'll notice that you just missed out on something that could of been great. you're lost mate, not mine"



If you ever leave me baby, Leave some morphine at my door..

tjoho! sitter och lyssnar på musik, har typ suttit och snackat med gina rätt länge nu haha, vi gick igenom alla färger hon skulle ta med sig hem, haha det tog tid att komma fram till två till färger men tillslut så kom vi fram till en sjua och en sexa, för de som fattar hehe.. så det blir bra eftersom jag är en tia! great, så nu längtar jag efter att gina ska komma! aja tjingeling nu ska jag fortsätta och plugga, puss! ♥

 

 

saknar att gå runt i shorts och ett linne, eller klänning! saknar värmen!


the hills

 

nu ska jag se på the hills medans jag ska käka lunch, haha läste inte så länge men jag fortsätter efter några avsnitt av the hills! älska lauren conrad! ♥


forgive and forget..

heyllo! :) sitter och kollar teve lite, jag har precis vaknat typ så har käkat och legat i sängen en stund :)
nu ska jag stänga av datan och teven och börja med pluggandet, ska läsa lite nu på morgonen, är så himla trött så engelska boken får duga som morgonens plugg :) annars idag så ska bella komma hämta sina skor, sen kanske gina kommer hem till mig och färgar håret igen, får se vad hon tar med för färg! hehe, hoppas hon kommer idag! wii :)
när allt är klart med mitt hår så får ni se en före och efter bild på håret! ;) ♥

måndag idag

hejhej! sitter och ser på vd! gaad det är bästa asså, idag var jag i skolan, hade en toppen dag fick tillbaka alla prov jag haft och de såg bra ut, heeh så jag är glad. spanskan är dock en annan femma haha, efter skolan åkte jag hem käka lite nudlar och sedan träffade jag krillan, vi gick på en promenad och snackade! :) de var najs...
nu ska jag i alla fall titta klart på vd. hare bra! och det är snart FREDAG hörrni! forever happy efter fredags kvällen! att se honom live, gaad! love it ♥
jag och krillan på min sweet sixteen hehe, kärlek till dig tjejen! ♥

my love is like a star


i'm just doing me, watch me do me..

då sitter man med färg i håret! yey! hehe får väl se hur det blir, kommer se knäppt ut men det är bara för att jag inte har färgat alla färger än. Nästa vecka blire en annan färg och veckan därpå en til färg så att det blir blandat! plus utväxten ska bort! hehe, får inte färga allt på samma gång, då kanske håret ramlar av och de vill vi inte, jag blekte ju mitt hår som en galning förut när jag ville bli blond igen. hatar hur jag ser ut i brunt hår x) hehe men snart blire najs i alla fall :)
nu ska jag sätta på lite musik och fortsätta kolla i alla mina solo tidningar. Heh ♥


it will rain

Bruno Mars - it will rain från breaking dawn part 1


Sophia Grace


söndagen den 23e oktober 2011

hellu! sitter och kollar på VD! :D gud vilket bra avsnitt! gaad jag typ dör hih snart när syster vaknar ska jag ner och göra pröv slingan, vi pallade inte göra den igår heeh, så så snart hon har vaknat så blire färgning! wii!
dagens planer är väl att chilla, plugga, städa och slinga håret. heeh, får se hur mycket jag hinner med!
redan måndag i morgon! faktiskt så är jag lite taggad! jag har ju varit ledig fyra dagar nu, skippade ju skolan torsdag och fredag så det är najs! heh lång helg typ. Plus att det bara är en vecka i skolan sen är det lov! wii, och på fredag blire twilight fan eventet! hih
aja nu ska jag se nästa avsnitt! puss ♥


snart filmdags!

hellu! sitter och kollar roliga videos på youtube med familjen skit roligt. haha, pappa somnade nu så jag och gina ska kolla färgen, det var en rätt mörk färg så vi ska göra en pröv slinga hehe .. får se om vi ska köpa ny färg eller inte.. i alla fall, efter de ska jag se justin biebers film haha jag och gina har inte sett den på länge så ska ta och se den! plus massa godis. great! (Y)  ♥ god natt!

fint hår! jag dör haha

ny singel av 1D


slapp dag!

heylloo! sitter och funtar på om jag ska orka fixa mig idag. pallar typ inte göra någonting! är helt jävla död. fick nyss ett sms av syster, hon ska komma hem idag för första gången på flera månader känns det som! det är typ så också haha... hon skrev att vi skulle ha mys kväll och se på film och tjocka oss med godis! najs! hehe, ett plus var också att hon kanske skulle åka hem och hämta lite färg som blev kvar förra gången jag färgade håret. om hon pallar göra det blire slingor i kväll eller i morgon eller i värsta fallet, måndag kväll hehe! najs!
nu ska jag nog luta mig bak  i sängen och se om pll avsnittet, omfg det var awesome! blev skraj som vandligt haha x) ♥

snygga osv!


bilder från när vi köade för twilight fan eventet!

de här som satt här hade varit här sen onsdags! starkt haha

haha, danni och linn tog kort med henrik schyffert

bild på kön i regnet

var bara tvungen att lägga upp den här fula bilden. På fredag morgon så kände mig sig

otroligt snygg asså! skönt att man fick skjuts hem! haha

när det började regna så hann vi precis flytta in i den här tunneln innan alla ruschade in hit

här ligger vi och sover. jag ligger längst till höger under filten! haha

här ligger de flest och sover (: det här var typ ända stunden då det var tyst! hehe

bild på kön när klockan var fem på morgonen. haha själv var man på donken för att gå på toa

jag bella och britta gick snabbt tillbaka men det här var inte kön för vip så vi kunde gå förbi alla! mohaha!

 


 

allt detta för att träffa ROB!!

♥♥♥♥


fredagen den 21a oktober 2011

tjenare! nu har jag käkat och sovit lite till.. haha, ska se på the notebook nu och sedan kanske sova lite till hare bra, sista inlägget idag. puss :)♥


musik videon för mistletoe


OH MY GOD I GOT A HICKEY FROM ROBERT THAT WAS NO JOKE THAT FELT GOOD!

helluu! gaad asså, vakna för en timme sen helt slut asså! idag blire att se på film och bara chilla galet :p fan va skönt, och i en varm säng också! :D tänker typ bara på nästa fredag det är sjukt, att jag just jag kommer få se robert fucking pattinson live är ju bara sjukt! älskar honom.. gårdagens ämne var ju om honom så det var lite små kul hehe...
Nu ska jag ner och käka lite, fruktsallad typ! hatar illamåendet jag har efter donken! blää.. så ikväll ska jag typ äta pasta sallad med en massa sallad! fyfan. donken åt vi  frukost, lunch kvällsfika på och sen pommes vid 3 inatt äckligt!!! men men.. aja nu ska jag ner till köket och göra i ordning frukten. har på mig min stora gosiga morgonrock! thihi ♥

fett avis! hhaha, neh men kommer ihåg när jag såg det här klippet första gången,.. .gaaaah!♥


vip biljetter till twilight fan event - check!

HEJ! har precis kommit hem från en väldigt lång torsdag/fredag! gaad.
Jag och danni tåg tåget vid halv åtta in till stan, sen sprang vi till kön och märkte att vi hade nummer 78 och 79, så vi chillade slog oss ner på marken med filtar och allt, köpte varm choklad. Det var najs, senare kom christina! skit kul att se henne igen, en av mina barndomskompisar! kärlek till dig! (: sen när hon hade kommit kom linn och bella springande lite senare. Vi slog oss ner tillsammans och gick i två och två till donken för att käka eller toan. Donken blev det mycket igår -.- hemskt vare! så till middag tog jag och danni en pasta rätt istället, då fick vi röra på oss lite mer också! .. efter det kom det fler och fler människor som köade, tre killar och fem morsor som var ensama alltså twilight mammor haha pinit. aja när det började regna flyttade vi och våra "grannar" in under en tunnel där vid intersport. och sedan såg det väl ut så för oss. Vi gick runt lite och sedan satt vi i våra sovsäckar och snackade.
Men natten, den var hemsk! jag frös och allt, det var skit jobbigt men som tur så kom mami och pappi och lämnade mer filtar och täckbyxor x) haha det var fett najs! :D dock så mådde bella dåligt och spydde ett par gånger! krya på dig tjejen! det jobbigaste var paniken jag fick när allt var stängt och jag behövde gå på toa! haha sprang typ runt i en timme och letade efter något som var öppet! heh hittade en tillslut och efter det så släpptes biljetterna. massor med folk bara kom från typ ingenstans haha men jag hade ändå mina biljetter säkert. super happy i alla fall! nästa fredag kommer jag se Rob live! omg omg! haha älska livet asåå... ( stolt twilight nörd ) ♥


packar för fullt..

heylo! drog till pizzerian och köpte lite käk, fick inte gå ut så länge idag, eftersom jag missar resten av skolveckan så har jag råå pluggat idag! duktigt! hhe, nu ska jag få tag i jossan, måste få tag i henne hon ska låna ut sovsäcken till mig, sen ska jag packa klart inför i morgon.
Vid nio åker vi i morgon och köar :) hoppas vi är en av de första! hehe, aja nu måste jag pröva allt jag ska ha på mig, blir tjock jacka för mig kommer frysa på natten! men då får jag krama om danni och christina haha.. ska ringa jossan nu..puss!! ♥

bilden var tagen för någon dag sen när jag var på väg till bussen. sju på morgonen najs! -.-

elin pelin

helluu! idag efter skolan drog jag till centrum köpte ett par skor och sedan drog jag hem, nu är jag hemma och ska byta om. Ska upp till Elin pelin strax, kanske käka på pizzan eller något :) får så! neh men nu måste jag dra vidare, puss! ♥

twilight movie night - check

nu har danni bokat åt mig och henne såklart! twilight movie night snart! wiii! nu gäller det bara att få biljetter till twilight fan eventet! whoop whoop ♥

snart fri från plugg

hehej ! har precis gjort redovisningarna! happy now! båda gick bra så nu har jag bara ett spanska prov framför mig! sen är det lite matte som jag måste göra en är jag fri från plugg!! yeah! heeh och läsa men de e inte så jobbigt!
nu ska jag och connebannan hitta på något, vi hörs senare! hare bra ♥


det här ska jag försöka köpa när jag har fått pengar!

en av de översta topparna ska jag ha, och de andra är ett måste! heeh.. allt från bikbok, väskan är till och med från whitney port kollektion! det gillar vi! hehe♥


hejsan trevligt folk

sitter och käkar lite fruktsallad med keso! skit gott faktiskt haha, strax ska mamma vara hemma och då har vi mycket att prata om! hehe, innan hon kommer så måste jag börjat med maten, så jag har lite stress, vi hörs! ♥
(håll tummarna för mig danni så får vi hoppas på att mammi går med på allt!!)



komsi komsi..

förra vintern, hehe

kan vintern inte komma! är jätte taggad för snön, advent, julafton och nyår.. allt! ♥


redan onsdag i morgon - panik!!

hallåå! omg det var visst den här onsdagen vi skulle in till stan och sova! shit jag har inte ens övertalat mamma än! herregud nu är det stress haha. på fredag släpps biljetterna, nu på fredag likom!! gaad,
sitter hemma och pluggar lite spanska, helt död idag! hata att jag gick upp 6 för att vara i skolan åtta :/ aja nu ska jag plugga vidare, vill bli klar med spanskan och göra klart svenskan!! :) ♥


gårdagens outfit/facelook

inlägget kom aldrig upp igår så slänger upp det nu ist :)

♥ röd/rosa kofta - ingen aning, fick den av en polare.

♥ dream jeans (som man inte ser) - salt

♥ stövlar (som man inte ser) - din sko

♥ jacka - zara (tror jag)


ingen skola..

helluu! sitter i skolan pluggar lite svenska, eftersom vi är lediga idag så är det valfritt att komma till skolan så ska jag dra hem nu, har pluggat lite matte och svenska här i skolan :) när man kommer hem blire att sova en timme eller så och sedan plugga! :) ♥
hare bra!

godnatt

heyloo! sitter i soffan och vilar, när jag kom hem så tänkte jag bara sova tills mamma och pappa kom hem, men de väckte mig aldrig, vakna för en timme sen och käka då typ :/ hah inge plugg eller städandet idag inte rätt skönt med lite stressad för imorgon! .. nu ska ja upp till sängen, fortfarande trött haha godnatt! ♥

obeskrivligt snygg!

hllåå! gaad, Danni ringde mig och det har kommit ny info om twilight fan event.!!! taagga! dock om man vill ha vip biljetter så behöver man typ sova i stan två nätter, alltså onsdag sen fredag morgon så släpper de biljetterna! guud panik jag blir galen! robert pattingson!!! och ashley green!! hehe
neh nu ska jag springa och prata med mamma, måste verkligen övertala mamma, robert pattingson är inget man missar ! herregud! hihi


whitney port collection - bikbok ♥

 


new nails


school

hejhej! sitter i skolan och pluggar lite med connebannan :) vi har just nu naturkunskap. slutar om 40 min! boring hehe
idag efter skolan ska jag hem och plugga, sen ska jag också städa mitt rum, men det känns som att det inte kommer bli så mycket städande idag. aja senare ikväll ska jag laga middag, hehe ska göra en favorit rätt! ♥


friends with benefits

helluu! dagen har varit bäst!
jag och danni drog till stinsen vid två och kom i tid till queen nails! då fixade vi naglarna, fan va ont de gjorde! börja blöda och jag hatar blod! :( .. hha, sen efter de så kollade vi snabbt på bikbok och gina typ.. sen skulle vi på toa och fräscha till oss lite haha, jag tar dannis puder borste (det var i alla fall vad jag trodde att det var) och drar den runt vid munnen, hahah, det var hennes rouge borste, haha jag var helt röd runt munnen, de var som en ring! det så galet kuul ut! vi garva som fan åt det, jag gick in på kicks senare och fixade till det! som tur var! haha..
efter stinsen tog vi första tåget till stan, vi gick runt lite och hade de mys! och så hämtade vi biljetterna till friends with benefits den var shit rolig! haha.. sen efter det åkte vi hem och kom hem för en halvtimme sen så ska byta om se lite på teve och sedan kanske kolla lite på spanskan, eller näh gör de i morgon, så god natt!! ♥

dagens planer

heyloo! sitter nyvaken i sängen och ser på något konstigt program.. idag blire stan igen! måste ringa danni och höra med allt innan såklart. heeh, men planen är attt gå på bio idag och bara mysa i stan! :) och sedan fixa naglarna! :)
nu ska jag sätta på en film, det blir nog hannah montana the movie, haha.. sen ska jag duscha :) i dag är himlen blå. så hoppas det blir en fin dag! :) dock så är det jävligt kallt så idag blire att ta på sig en tjockare jacka! ♥

the climb - från hannan montana the movie


nyköpt - pannband!

lite suddiga bilder men men (: från bikbok, 79:- ♥


abduction

heyloo! sitter hemma nu kom hem för tio min sen typ :) .. sitter och ser lite på teve med mamma och pappa!
dagen har varit awesome! åkte in till stan, jag och jossan gick direkt till bikbok och tittade på whitney ports collection. åh! ville köpa allt! men köpte bara en liten sak. slänger upp bilder sen.. efter bikbok gick vi till hollister, omg säger jag bara. en dröm! hehe gå dit!! .. efter det gick vi in på H&M där köpte jossan en skjorta, najs najs! efter det gick vi ut. Vi gick ner till vattnet och tog lite foton.. haha turister kom fram till oss och ville ta foton samt så filmade några snubbar oss. knas haha.. efter det tog vi en fika och sedan var klockan redan halv sex typ. då blev det bio!
den var jätte bra! se abduction, den äger. dock så satt några jobbiga brudar bredvid mig men de höll tyst på de bästa bitarna! haha.. en aweseome dag som sagt! :) ♥

♥♥♥


tidsinställt inlägg - strax börjar filmen!

älska taylor lautner ♥♥♥


nu drar vi in till stan

heyloo! nu är vi färdiga och ska ta första bussen till station! längtar tills ikväll! hii.. då blire bio med bästa jossan.. neh nu måste jag fixa det sista .. om tio drar jag till bussen .. ahaa k? .. aja tjingeling! :D ♥


på strålande humör

godmorgon! :D ..idag är en bra dag känner jag redan! hehe.. vädret ser inte speciellt bra ut men ändå. jag är på strålande humör hehe (:
idag blire att åka in till stan för att fika med bästa jossan och sedan gå på bio! måste kolla bikbok också! sen senare ikväll när jag kommer hem så blire att snabbt äta och dra ut igen, men ska höra med alla om vilka som egentligen ska ut,..
neh nu måste jag börja fixa mig lite! börjar med en varm dusch! tjingeling! ♥


utgång

helluu! nu är jag redo för utgång! hih, ha en bra fredags kväll. puss! ♥

fredagen den 14e oktober 2011

Eftersom cornelia är sjuk så kunde jag inte vara med henne ikväll :( .. men ska kanske till pizzan och käka med elin! :) det kommer bli mys! heeh sen får vi se vad som händer, skönt med fredag i alla fall! :) ♥


Jason derulo - Future History

fight for you

givin' up


nyköpt

ingen bra bild men men - den är från ginatricot :) 149 :-


Andreas Wijk ♥


fredag idag!!

helluu! kom hem för en stund sen. Idag var det en kort dag i skolan, matte provet/läxförhöret gick bra tror jag hehe, vi får väl se vad jag får på det... efter skolan åkte jag hem och sov 40 min, haha sovarn!! sen ringde jossan, då bytte jag om och drog på mig en tjocktröja, fyfan va kallt det är asså! .. sen tog jag första bästa bussen till centrum.
Jag och jossan fikade och snackade om en massa, riktigt kul! hehe.. sen kollade vi i två affärer typ. Jag köpte en ny tröja! hih, den var awesome slänger upp bilder sen.. i centrum träffade jag några från klassen också, camilla caroline och sofie och alexandra var i centrum samt pierre och christian så de var lite kul. heeh.. Efter att jag hade köpt tröjan drog vi hem. hela hemresan på bussen bestod av att se på hetingen andreas wijk!! gaaaad vilken hunk! ♥

http://publishme.se/1544075/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

jag idag (:


i'm just in love with you

heylo! sitter och pluggar matte! känner mig duktigt hehe.. fattar rätt mycket så till provet får jag hoppas att det sitter! nu tänkte jag lägga ner pluggandet för kvällen, helt slut! somnade aldrig efter skolan, kunde inte, tänkte bara på matten.. haha, så nu är jag lugn. Mamma ska göra ett par tal till mig nu sen när jag har gjort dem så ska jag baka! haha sugen på kladdkaka hehe.. men får se om jag palllar, annars blire bara ett glee avsnitt och sen sängen. börjar tidigt i morgon :( jobbigt, och första lektionen med matte, det är bara drygt. och nu plus prov, heeh aja .. tjingeling ♥
fattar inte att jag missade Whitney när hon var här i sverige!!

skola just nu!

heylo! sitter i skolan och kollar lite på datan, har rast så chillar lite, snart slutar vi och då blire att direkt åka hem och sova haha. skit trött och drömmen i natt var bäst! haha konstig dröm men jag var fett glad när jag vakna .. haha k? i alla fall.. nu ska jag kolla facebook och starta puffkrig! hehe.. efter det ska jag fortsätta skriva om en kändis, hehe bye bye ♥

Justin Bibeer - under the mistletoe

vad ska jag välja???

heylo!... har lite beslutångest! samma helg som twilight fan event är så ska kicki och några till hennes land, jag skulle också med men nu vet jag inte! fan, rob eller fekke?? panikångest... pratade i alla fall nyss med sötaste danni, vi har planerat en massa så nu är det dags att taagga för helgen! wiihoo! haha
hon började snacka om vampire diaries så innan jag ska sova så ska jag se ett avsnitt! heh! godnatt!♥

onsdagen den 12e oktober 2011

heylo! :) har käkat lite nu medans jag ser på ett glee avsnitt. Efter avsnittet ska jag sova någon timme och sedan plugga matte :/ måste fan få det överstökat nu.. och på tal om plugg, provet gick skitbra idag! :) heeh mamma och pappi blir nog glada! :)
har fem hundra kr på kortet tror jag så i helgen ska jag försöka fixa naglarna! :D wiihoo! var ett tag sen nu, typ skolavslutningen heeh.. aja nu ska jag se klart på avsnittet innan täcket åker över huvudet, tjingeling! ♥


Onsdag betyder KU

heylo! sitter och stressar med sminket, fan också kommer inte hinna till skolan! fan fan fan.. aja nu ska jag käka, ska jag komma försent så kan jag lika väl plusa på lite tid och hinna käka. Idag är det KU taagga! haha ♥
älska Lauren Conrad!

tisdag den 11e oktober 2011 = pluggdag

tjoho! gud va duktig jag känner mig! ska fan ge mig en klapp på min egna axel! haha, idag har hela dagen varit en ända stor pluggdag :( tråkigt jag vet, men nu har jag det överstökat, hehe.. Har skrivit och pratat frågorna fram och tillbaka med mamma och pappa, det fastnade lite, så det var bra, sen skrev jag ner allt jag kom ihåg av vad vi snackat om och sedan kollade jag på frågorna till provet, och hade redan svaren då, det var faktiskt, vågar man säga det? lite enkelt haha.. trodde inte att jag skulle kunna det men nu kan jag det! hoppas de stannar i mitt huvud tills i morgon bara, får läsa igenom det på tåget i morgon bitti :) haha är rätt trögfattad så lite chockad att det satte sig så snabbt!
sen så är engelska läxan också klar, så i morgon blire redovisning :/ kul, haha komme sitta där med en text typ och bara babbla, aja får ta ett snack med johanna också..
Nu ska jag i alla fall ta en lång varm dusch och sedan lägga mig i sängen och se ett avsnitt av glee! det låter bra i mina öron, så Tjingeling! ♥


fint väder

halloj! tisdag idag! sitter i sängen och pluggar samhälle :( ... men på provet blire två frågor, en fråga är jag klar med och den sitter! yes! så nu ska jag börja fixa mig sen ska jag till station och möta barndomsvän! :D var länge sen så det ska bli kul att träffa henne! :)
efter vi har fikat blire hem och plugga nästa fråga, -.- den kommer vara jobbig, sen engelska också, pallar iiinte!!
aja nu måste jag gå, hare bra! ♥


dagens ögongodis!

Zayn Malik from one direction ♥


10 oktober 2011

hellu! idag var det en bra dag i skolan, lite lång men det var kul att vara tillbaka! :) .. redan planer för helgen efter idag så ska bli härligt härligt! :D .. sitter och pluggar samhälle, fan har prov på onsdag och öppnar boken idag, great! men tror det kommer gå bra, i hope!
ikväll blire att läsa ut min bok, har försökt att låta bli hehe, den är så bra! aja nu ska jag leta rätt på mina glasögon så att jag kan läsa utan huvudvärk! hehe.. på gympan idag btw så fick vi reda på att vi ska åka bada med klassen nästa måndag. kul -.- hha :) det blire säkert..
tjingeling ♥

jag förra året.. haha pinit


Nathalie M. Hughes

haha, hängde aldrig på pappa, han skulle göra något annat först, pallade inte sitta i bilen, så jag tänkte se ett avsnitt av vampire diaries eller glee kanske? något av det blire i alla fall innan han kommer hem! byebye ♥

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst - Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting!
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon är rädd - Skydda henne!
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen!
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du någonsin skulle kunna förstå!
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan.
När hon är med dig och dina kompisar - Visa för dem hur mycket du gillar henne!

söndagen den 9e oktober 2011

hejhej! sitter och värmer mina händer! har precis kommit in, har varit ute i kylan med jonte... nu ska jag hänga på pappa till pizzan, ska köpa pizza haha men de fatta man redan, sen efter det blire mera plugg! :( fyfan asså. aja, lika bra att få det gjort, nu har ännu en helg gått förbi, läntar till nästa fredag! wihoo vad skönt om det skullle vara fredag idag!
aja nu håller paappa på att dra på sig skorna, ska springa ner till honom nu. tjingeling ♥

rubrik måste fyllas i

hejhej! sitter i soffan med mamsen och pappsen, ska måla naglarna nu medans vi ser ett nytt avsnitt ... efter det ska jag duscha innan jag bäddar ner mig i soffan för natten.. i morgon blire en händelsefull dag! wihoo! .. ska på bio och plugga en massa, så vi drar till kista istället för stan, lite närmare så att man hinner att plugga!
nu ska jag välja färg, vilken blire? antingen gult, mörkblått, eller lila, haha udda färger i know x) but it's me ♥


nytt inlägg

halloj! sitter och kollar på lite olika frisyrer. Har lust att färga håret och klippa mig så ska ta och försöka boka tid hos syster. hehe.. idag har jag varit instängd på mitt rum, pappa gjorde något i hallen på golvet utanför mitt rum och tydligen så får man inte gå på golvet fören några timmar, så jag har suutit i mitt rum och räknat ner timmarna -.- hur drygt som helst! kunde han inte sagt till mig?! neh för han trodde jag var här nere när de vara mamma :( ... det var hemskt haha.. men nu är jag ute!
Nu ska jag och mamma laga mat medans pappa fortsätter där uppe med något nytt, ska typ sova i vardagsrummet i natt.. för de han ska göra strax kommer behöva torka i typ tolv timmar, no way att jag stannar i mitt rum ikväll.. haha, så jag slaggar i soffan tror jag x)
nu ska jag som sagt laga mat, hamburgare! mumms!! :) ♥
random bilder från när jag och krillan var på fest för ett tag sen.. ♥

trust is like a paper, once it's crumbled it can't be perfect again...




sorority wars

halloj! ligger i sängen och ser på sorority wars... har aldrig sett den förut så tänkte se lite av den innan jag ringer elin. Idag blire promenad med Elin och hennes hundar! härligt härligt! :)
i går kollade jag på när oliver spelade match, de vann också! 4-1 så det var kul. dock så var jag inte där hela matchen -.- men vad ska man göra, nästa gång! .. sen efter det åkte jag hem, jag mamma och pappa gjorde lite fika och satt och snacka hela kvällen medans vi spelade kort, rätt mys faktiskt hehe..
nu ska jag kolla vidare, favoriten Lucy Hale är med i den här filmen! yeah! :) och på tal om det så kommer nya pretty little liars avsnittet den 13e! awesome, längtar! ♥


kollar på the last song



Hon måste skämta!!


ögongodis


i want to be his favorite hello, and his hardest goodbye ♥



skyldig

hejhej! sitter och läser sötaste dannis blogg! och då såg jag ett inlägg som blev väldigt intressant för mig, haha.. jag och twilight asså... hehe,, vet inte varför jag skriver det här men jag gör det nu. ska i varje fall se en twilight film nu, fick lust att göra det! längtar tills nya filmen kommer ut!! wihoo, en hel dag med twilight!  ♥


ändringar i schemat..


måndag
03.10.11
tisdag
04.10.11
onsdag
05.10.11
torsdag
06.10.11
fredag
07.10.11
08:15
Support SB
09:25
08:15
MATMAT01b TP
S0041
09:25
09:35
SAMSAM01b EI
S0047
10:10
09:35
ENGENG05 JF
S0041
10:45
09:35
DIGDIG01 ML
S0041
11:25
10:10
NAKNAK01b DT
S2029
12:00
10:10
MENTOR HO S0042a
MENTOR ML S0042a
10:45
10:50
MATMAT01b TP
S0041
12:00
12:05
SVESVE01 OO S0041
SVASVA01 CH S1068
13:15
12:40
ENGENG05 JF
S0047
13:15
12:40
WEBWEU01 CC
S0047
14:30
13:20
IDRIDR01 DK
VIK2
14:30
13:20
SAMSAM01b EI
14:30
14:40
MOD
MODFRE01 CH S0025
MODFRE03 AM S1072
MODGER01 AW S0036
MODGER03 KE S2037
MODITA01 UC S2023
MODSPA01 CV S0035
MODSPA01 NI S1056
MODSPA03 LI S1068
MODSPA03 MG S0027
15:50
14:40
MOD
MODFRE01 CH S0025
MODFRE03 AM S1072
MODGER01 AW S0036
MODGER03 KE S2037
MODITA01 UC S2023
MODSPA01 CV S0035
MODSPA01 NI S1056
MODSPA03 LI S1068
MODSPA03 MG S0027
15:50
14:40
SVESVE01 OO S0041
SVASVA01 CH S1068
15:50
14:40
omprovstillf
S0043 sista fre./månad
15:50
15:50
Support SB
17:00
nu har de ändrat schemat igen, men men... schemat är najs ändå, jag har dock ingen aning om vad support saken är, är ju sjuk så var inte där igår.. aja.. älska tisdagar! jobba hemma dag är riktigt najs! ♥

vill ha!

allt det här vill jag verkligen ha! och jag har lite pengar kvar så nu vill jag bara bli frisk så att jag kan shoppa shoppa shoppa! wohoo! allt är från gina också :)  ♥


mean girls

halloj, sitter i sängen och vilar. Det är fint väder idag så jag får lite panik, vill komma ut men orkar inte, snart kommer pappa hem då ska jag eller han göra fruktsallad åt mig och så får man hoppas att han har han köpt solo tidningen! älska solo tidningen asså... idag mår jag lite bättre så kommer nog till fredag! så får det bli, jag har inte gjort en ända läxa och ligger efter nu så hoppas frukten ger mig energi så att jag orkar plugga sen! heh, ska göra lite matte idag hade jag tänkt, får se hur det går. idag ska jag se mean girls 1 och 2 har jag bestämt, tänkte börja nu så tjingeling ♥

sjukling

hejhej, sitter i sängen och gör ingenting. Är helt slut idag, i morgon ska jag till sjukhuset har haft feber rätt länge nu, typ en vecka och jag är trött på det.. aja, ser inte ut som om jag kommer till skolan i morgon, men vem vet jag kanske mår bättre i morgon bitti! vill inte missa något i skolan har redan en massa läxa, och nu när jag är sjuk har jag inte orkat gjort den kaos. Nu ska jag dra ner gardinerna och sova en stund.
hoppas jag mår bättre snart -.- ♥

dagen jag tog skolfoto :) andra dagen med feber,..


next time

hey hey! idag har det varit en lång dag, jag och krillan gick upp fyra på morgonen, tog tåget tjugo i sex och sex var vi i stan. Helt öde var det! vi gick runt och letade efter affären där de skulle ge ut armbanden men de tog ett tag! haha men när vi hade hittat dit så var det redan typ 400 hundra pers där, rättare sagt tjejer där haha.. några tjejer gick och räknade hur många vi var i kön och de var runt fyra hundra, 350 typ och där står jag och krillan, utan något att sitta på, utan någon mat (vi hade inte ätit frukost) haha så vi kolla på varandra och bah neh vi drar hem,... fem timmar i den kön hade dödat mig! tråkigt jag vet, träffade dom inte, men nästa gång åker vi tidigare med fler och mat och något att sita på.. hehe, det blir bra!
aja så när vi kom hem typ vid åtta? så la vi oss under täcket såg på pretty little liars sen åt vi la oss i sängen, gjorde en video som vi har garvat åt hela dagen! hahaha aja nu ska jag se på vampire diaries sen sova, vet inte om jag tar sovmorgon eller inte, är förbannat trött, och mår fortfarande inte bra, ledig nästan hela veckan gick typ bara i måndags och så har man varit sjuk, great. -.- hehe♥

 

nu blire vampire diaries


sleepover with bff

hejhej, idag sover krillan hos mig, vi ska väl upp om typ fem timmar :/ kill us! haha, tar första tåget in till t-centralen! ska bli awesome! :D .. bella har ju redan träffat one direction idag så lite avis är jag! hehe.. men men om några timmar är vi i stan :D .. nu vi kolla one tree hill.. hare bra! :) ♥

goodbye

nu drar jag ner och möter elin vid bippen, hare bra! :)

god morgon, god morgon..

hejhopp. sitter och kollar vampire diaries, ska snart fixa  mig, ska ner till bippen och se på match med elin och markus tror jag! :) sen senare ikväll drar jag till arlanda med bella och några! :D one direction here we come! :D

RSS 2.0